Locuri Faine de Baut Cafea Buna in Brasov

Acum câțiva ani am descoperit cafeaua de specialitate (mulțumesc Eliza!), moment în care am știut că senzația pe care ți-o dă o cafea bună este unică și tot de atunci am început să caut cafenelele alea faine. În București am primit recomandări sau le-am găsit întâmplător luând la pas orașul. S-a tot scris despre acele locuri și s-a scris bine. Și apoi, mai primeam mesaj de la prieteni care vizitau Bucureștiul în care îmi cereau recomandări de locuri faine și cafea bună.

 

 

And then my coffee is much better with 💜@biancapresada and cinnamon 🔮☕️

A post shared by Lavinia ✖ (@lavinigram) on

De câteva săptămâni m-am întors în Brașov și m-am întrebat „Lavi, unde bem și noi o cafea bună?”. Până acum ceva vreme mergeam într-un loc sigur cu cafea bună (era de la Origo) și vibe fain și am refuzat să mai merg prin alte părți – HOF Cafe dar care s-a închis astă-vară 😢.

Ei bine, iată ce am descoperit în Brașov:

cafea brasov

Croitoria de Cafea

Pe cei de la Croitorie i-am observat prima dată pe facebook unde au o prezență foarte faină. Ulterior le-am trecut și pragul și am fost surprinsă de amabilitatea oamenilor din cafenea.

cafea brasov

Shake Coffee 

Un loc cozy, colorat și cu vibe super fain. Descoperit de curând încercând să traversez centrul Brașovului.

cafea brasov

Twinbeans Coffeeshop

Deschis de curând, Twinbeans e ce trebuie și ce îi lipsea Brașovului. Cafeaua este e-x-c-e-l-e-n-t-ă, Dan e de treabă, atmosfera din coffeshop e super friendly și se află la 5 minute de Piața Sfatului.

cafea brasov

Tipografia

La tipo merg atunci când am întâlniri și poate vreau să și mănânc ceva. Tipografia… fix în centru și mereu cu oameni faini înăutru.

cafea brasov

Tucano Coffe

În Coresi, mereu merge o cafea bună înainte de shopping sau… orice treabă ai prin mall. Vibe exotic și cafea bună!

cafea brasov

NOLA Coffeeshop

Un coffeeshop în centrul Brașovului – fix lângă Biserica Neagră. Super cozy, cafea bună-bună și muzică faină.

Cafea brasov
By Mihnea Ratte

Tekafe

M-am bucurat de o cafea bună în a doua zi de Crăciun și pot să spun că a fost un cadou frumos făcut mie. Atmosfera prietenoasă, cafeaua de specialitate și gusturi bune.

KAFE Pub

Era să uit de Kafe Pub. Rămâne un loc chilly pentru întâlnirile de dimineață, ceva casual și un pic de business pe ‘ici pe ‘colo.

 

cafea brasov

Lavender Cafe & Wine Bar

Apuci să zici „mmmmm!” înainte să iei prima gură de cafea. Iubesc flat-white-ul de la ei, au și prăjituri și vin și bere artizanală & everything nice.

cafea brasov

Habitat Concept Room

Chiar în centru, imediat după AftărStube. Poți sta, fie afară pe perne, fie înautru, fie la bar. Cafeaua e delicioasă, oamenii super friendly, locația hipsterish dar cu iz de Brașov 😜.

cafea brasov

Spired Roastery

Pe băieții de la Spired Roastery i-am găsit la hub onezero întâmpinându-mă cu arome de cafea prăjită. Poți cumpăra cafeaua prăjită de ei la tekafe (menționat mai sus) sau de pe site-ul lor.

Am băut cel mai bun V60 încercat vreodată!

locuri faine cafea brasov

CH9 Kaffeehaus

Un loc atât de cozy, în centru, lângă Biserica Neagră. Foarte fain și foarte primitori oamenii. Mai venim!


O să încerc să țin lista up-to-date pe măsură ce descopăr locurile.

 

 

S-ar putea sa iti placa si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *