Cum ma ajuta bratara FITBIT în organizare

fitbit organizare

Bună parte din articol a fost scris când încă mai aveam brățara.

Întâmplarea face ca acum o săptămână să-mi pierd brățara Fitbit, de atunci mă simt un pic incompletă. Așadar…

Cum mă ajută brățara Fitbit în organizarea zilnică?

Îmi place foarte tare să am un program clar, zilnic – fac excepții în unele zile de weekend când pur și simplu aleg să-mi conserv energia citind și uitându-mă pe Netflix cu orele.

Așadar, mă folosesc pe FITBIT pentru:

Intermittent fasting

Am descoperit acest stil de viață vara trecută, de la o prietenă bună. Mi-a explicat pe scurt, am mai făcut ceva research și m-am apucat. Traversând perioada stresantă de la începutul anului am decis să iau o pauză. Din martie, m-am reapucat. Luând câteva kilograme în plus, din ce am înțeles pe bază de stres emoțional, am luat postul foarte în serios.

Am instalat aplicația ZERO pentru a ține totul în control, iar brățara FITBIT m-a ajutat cu remindere când era momentul să încep postul.

Alarmă

Nu am renunțat total la alarma telefonului, aceea o folosesc ca back-up, însă de ceva vreme mă trezesc cu ajutorul brățării. E mai simplu, șocul alarmei nu mai e așa mare și nici nu îi deranjez pe cei din cameră.

Somn

Uneori, când sunt super prinsă uit să mă duc la somn la o oră potrivită pentru a avea un somn odihnitor. Îmi setez alarma la 23:30 pentru a mă asigura că dorm la 00.

Program – Schedule block

Când sunt foarte prinsă cu un proiect, tind adesea să intru în bula mea și omit anumite taskuri urgente, ori când citesc și mă prinde cartea iar to do list-ul țipă la mine. Am experimentat situația asta când eram freelancer, atunci am învățat să mă ajut de brățară pentru a îmi aminti să iau o pauză.

Moving time

Unul dintre cele mai mișto lucruri la brățară e că îmi amintește să mă ridic și să fac mișcare. Dacă într-o oră nu ai făcut 250 de pași, la fără zece îți vine un reminder prietenos pentru a o face.

O astfel de organizare cel mai probabil funcționează cu orice tip de brățară de fitness și smartwatch. Keep it organized!

Spor la treabă!

S-ar putea sa iti placa si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *