De Ce Imi Plac Calatoriile in Locuri „Altfel?”

Toamna trecută voiam foarte tare să ajung în Berlin, s-au întâmplat lucrurile în așa fel încât numai asta nu s-a întâmplat. Nici eu, nici Ioana, nici Bianca nu am reușit să ne alinem planurile și concediile să facem asta.

Așa că ne-am întâlnit în Energiea și-am făcut planul de bătaie pentru city break-ul din primăvara aceasta.

„Să fie cât de cât călduț”„
„Să nu mai fi fost până acum”
„Să nu fie foarte turistic”
„Săăăăă….”

Și iată primele criterii apărute pe listă. Lor li s-au mai adăugat: perioada (să nu avem lansări, campanii sau evenimente la job), un buget și să avem totuși ceva de făcut pe acolo.
Lista noastră se rezuma la 10 destinații din care am dus în short-list 4: Zaragoza, Valencia, Pescara și Veneția. Iar câștigătoarea este Zaragoza!

„Cum? La prima vizită în Spania voi mergeți în Zaragoza?” Chiar așa, cum rămâne cu Barcelona sau Madrid? Ei bine… fix așa!

Citeam dăunăzi într-un articol pe Elite Daily  ca în perioada de tânăr adult să călătorești în locuri imprevizibile și mai puțin turistice. M-am bucurat când jobul m-a trimis în orașe precum Brighton (UK) sau Bled (Slovenia). Sunt destinații în care nu am fost tratată ca un turist neapărat și m-am bucurat pe deplin de experiențele de acolo ca un băștinaș.

via GIPHY

Și apoi mai am eu treaba asta cu aglomerația, nu prea pot sta în spații aglomerate iar un oraș mai puțin turistic e #cetrebuie din punctul ăsta de vedere.

Așadar, Zaragoza să fie primăvara asta!

S-ar putea sa iti placa si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *